Polisi penghantaran

1. Masa dan Peraturan Penghantaran
Masa penghantaran untuk setiap produk berbeza bergantung pada ketersediaan. Anggaran masa penghantaran adalah satu (1) hingga tiga (3) hari perniagaan selepas kami mengesahkan pembayaran anda. Dalam kes lebih daripada satu produk dalam susunan yang sama, masa penghantaran akan bergantung pada produk yang akan mengambil masa paling lama. Kami tidak mengasingkan pesanan, jadi jika anda ingin menerima produk secara individu sebaik sahaja ia tersedia, sila pesan secara berasingan.


2. Perkhidmatan Penghantaran
Pada masa ini, kami menyokong perkhidmatan kurier EMS.


3. Notis Penghantaran
Anda dikehendaki memberikan dengan tepat nama sebenar anda, alamat penghantaran dan maklumat hubungan yang berkesan semasa membuat pesanan supaya kami dapat mengatur penghantaran tepat pada masanya. Jika anda mempunyai sebarang keperluan khas untuk penghantaran, sila hubungi Khidmat Pelanggan kami terlebih dahulu untuk pertanyaan.
Anda dikehendaki menyemak maklumat penerimaan barangan dengan teliti sebelum pembayaran. Jika anda memberikan alamat yang salah kerana kecuaian peribadi, sila hubungi Sokongan Pelanggan tepat pada masanya, dan kami akan cuba sedaya upaya untuk menghubungi syarikat perkhidmatan kurier untuk anda untuk berunding tentang pengendalian. Perlu diingatkan bahawa:
Jika negara yang membuat pesanan tidak konsisten dengan negara penerima barang, tiada pengubahsuaian boleh dibuat dan anda hendaklah memilih halaman yang konsisten dengan negara penerima barangan untuk membuat pesanan semula;
Jika permohonan untuk pengubahsuaian alamat dibuat selepas pakej yang dipesan dihantar, pengubahsuaian pesanan yang berjaya tidak dapat dijamin, dan risiko dan perbelanjaan yang timbul daripada pengubahsuaian alamat akan ditanggung oleh pelanggan.
Nota* Sekiranya berlaku sebarang kelewatan atau pemulangan disebabkan sebab-sebab berikut, Hecate tidak akan bertanggungjawab:
1) Penghantaran ditangguhkan kerana keterpencilan atau pengangkutan yang tidak selesa di beberapa kawasan atau masalah lain yang serupa;
2) Penghantaran pakej ditangguhkan atau pakej tidak dapat dihantar atas sebab-sebab yang berkaitan dengan pembeli (seperti pertukaran alamat penghantaran, alamat yang tidak diketahui, alamat yang salah, kegagalan dalam hubungan, penolakan, tiada ejen penerima yang baik, dsb. );
3) Kelewatan disebabkan oleh kegagalan untuk mengatur penerbangan seperti biasa disebabkan oleh pemeriksaan keselamatan penerbangan atau oleh pertukaran kepada pengangkutan darat;
4) Kelewatan penghantaran disebabkan oleh rintangan dalam penghantaran (kurier tidak dibenarkan memasukkan alamat penerimaan barang atau penghantaran tidak diterima pada hari rehat/cuti am, dsb.);
5) Kelewatan disebabkan oleh force majeure (“force majeure” bermaksud keadaan objektif yang tidak dijangka, tidak dapat dielakkan atau tidak dapat diatasi dan keadaan objektif lain yang menjejaskan masa penghantaran dan menyebabkan kelewatan dalam penghantaran pakej, termasuk tetapi tidak terhad kepada kawalan atau gangguan negara atau serantau. sistem pengangkutan udara atau darat, gangguan atau kegagalan sistem komunikasi, tindakan kerajaan, perubahan dalam dasar pihak berkuasa pentadbiran pos, perang, gempa bumi, taufan, banjir, kebakaran, hujan lebat, kabus tebal dan kejadian lain yang serupa).


4. Pemeriksaan dan Penerimaan Barang

Hecate menjamin bahawa pembungkusan luar barangan berada dalam keadaan baik semasa penghantaran. Untuk melindungi hak anda, anda disyorkan untuk menyemak bungkusan luar bungkusan apabila anda menerima bungkusan itu. Jika anda mendapati sebarang kerosakan atau ubah bentuk atau keadaan lain yang serupa, anda tidak boleh membuka bungkusan itu dan hendaklah menghubungi Khidmat Pelanggan dengan segera untuk menyelesaikan masalah tersebut. Jika didapati bahawa pembungkusan luar rosak teruk, anda hendaklah menolak barang tersebut di tempat kejadian.
Jika anda telah menandatangani untuk barangan atau menyebabkan ejen anda menandatangani untuk barangan tersebut, ia akan dianggap bahawa pembungkusan luar produk, serta kuantiti dan kandungan produk, adalah betul. Untuk melindungi hak dan kepentingan anda, kami amat mengesyorkan anda mengambil video lengkap membongkar dan mengesahkan sama ada anda telah menerima semua item mengikut senarai pembungkusan. Jika didapati selepas membongkar bahawa terdapat kekurangan barang atau kerosakan padanya, anda dikehendaki menghubungi Khidmat Pelanggan dalam masa 24 jam selepas menerima barang, supaya kami dapat menyelesaikan masalah anda dengan cepat.

5. Soalan Lazim
5.1 Hecate boleh menghantar produk ke mana?
Pada masa ini, kami hanya menyokong penghantaran ke negara tertentu dan jika anda tidak boleh memilih negara anda semasa mengisi alamat penghantaran, ini bermakna produk kami tidak tersedia untuk dihantar ke negara anda pada masa ini. Kami akan menyokong lebih banyak negara pada masa hadapan.
5.2 Bagaimanakah saya boleh menyemak status pesanan selepas membeli produk dalam status pelancong?
Anda dicadangkan untuk menghubungi Sokongan Pelanggan Hecate untuk menyemak status pesanan anda jika anda membuat pesanan sebagai pelancong.
5.3 Bagaimanakah saya boleh mengubah suai pesanan selepas pesanan diserahkan (sebelum penghantaran)?
Anda hendaklah memberikan bukti yang sah (nombor pesanan Hecate, maklumat penerima dan sijil pembayaran, dsb.) dengan menggunakan alamat e-mel semasa membuat pesanan, dan tidak boleh mengubah suai maklumat penerima dan alamat penghantaran sehingga Sokongan Pelanggan mengesahkan bahawa anda adalah pembeli. Walau bagaimanapun, dimensi negara, kuantiti produk, jenis dan warna tidak boleh diubah suai. Jika anda meminta pengubahsuaiannya, anda hendaklah membatalkan pesanan itu dan kemudian membuat pesanan baharu.
5.4 Bagaimanakah saya boleh membatalkan pesanan selepas pesanan dibuat (sebelum penghantaran)?
Sila hubungi Sokongan Pelanggan Hecate jika anda ingin membatalkan pesanan anda.
5.5 Adakah terdapat sebarang pengangkutan yang ditanggung untuk penghantaran berulang, penolakan barang ekspres dan pemulangan barang tanpa sebab?
1) Sekiranya terdapat sebarang kos tambahan penghantaran berulang yang timbul daripada kegagalan penghantaran oleh syarikat logistik untuk beberapa kali atas sebab peribadi penerima, penerima hendaklah menanggung kos tersebut.
2) Sekiranya terdapat permintaan untuk pembatalan pesanan atau penolakan barangan selepas bungkusan dihantar, pelanggan akan menanggung kos pemulangan yang timbul daripadanya, dan kos yang sepadan akan ditolak apabila pembayaran balik disahkan.
3) Bagi pelanggan yang berhak mendapat perkhidmatan pemulangan tanpa sebab, kos penghantaran pemulangan produk hendaklah ditanggung oleh pelanggan, dan kos yang sepadan akan ditolak apabila bayaran balik disahkan.
5.6 Adakah terdapat sebarang keadaan di mana Hecate akan membatalkan pesanan secara unilateral?
Hecate hanya menjual barangan dan perkhidmatan kepada pengguna akhir. Tingkah laku pembelian anda hendaklah berdasarkan keperluan pengguna sebenar dan anda tidak akan mempunyai sebarang tingkah laku yang mengganggu pesanan transaksi biasa, seperti pembelian berniat jahat atau penjualan semula barangan dan perkhidmatan. Sekiranya berlaku mana-mana pelanggaran berikut, Hecate berhak untuk membatalkan pesanan secara unilateral dan membayar balik yuran mengikut saluran asal sebelum barang dihantar atau diterima:
1) Produk yang melebihi had pembelian dipesan melalui akaun Hecate yang sama;
2) Satu akaun tidak mempunyai pelanggaran peraturan sekatan pembelian, tetapi seperti yang ditentukan berdasarkan akaun pembayaran kewangan pesanan, alamat penghantaran, alamat IP penempatan pesanan dan nombor telefon, dsb., pembeli sebenar adalah sama atau berkait rapat kepada seseorang, dan jumlah kuantiti pembelian berbilang pesanan telah mengakibatkan pelanggaran peraturan sekatan pembelian;
3) Keadaan lain di mana pembelian dibuat dengan cara yang tidak wajar seperti yang dianggap oleh Hecate atau di mana terdapat bukti yang menunjukkan bahawa perintah itu melanggar undang-undang.