Download_Center_cover

Pusat Muat Turun

Muat turun sekarang
Windows_system_cover

Muat Turun Sistem Windows

Pusat Permainan HECATE

Sesuaikan pengalaman permainan anda dengan memuat turun versi sistem Windows yang serasi berdasarkan konfigurasi komputer anda. Peribadikan tetapan untuk fon kepala, papan kekunci, tetikus, kad bunyi dan pembesar suara anda, memenuhi semua keperluan permainan anda.
Phone_APP_cover

Muat Turun Apl Mudah Alih

EDIFIER Sambung

Buka kunci kawalan yang lebih besar ke atas peranti audio fon kepala anda dengan apl EDIFIER CONNECT. Laraskan kelantangan, sesuaikan tetapan pengurangan hingar, bertukar antara muzik dan mod permainan serta mengawal kesan pencahayaan RGB untuk peranti dan pengalaman permainan yang dipertingkatkan.
Pemandu HECATE
Download_Cover_Headphone_Soundcard_PC_1

PUSAT PERMAINAN HECATE

Fon Kepala & Kad Bunyi

Sesuaikan tetapan penyama dan pilihan bunyi sekeliling 7.1 anda, laraskan kelantangan dan ubah frekuensi sampel, semuanya sambil menetapkan kesan pencahayaan RGB dinamik. Ketepatan dipadankan dengan keperluan permainan yang berbeza, memastikan pengalaman permainan yang dipertingkatkan.下·1

Download_Cover_Gaming_Mouse_PC_1

PUSAT PERMAINAN HECATE

Tetikus Permainan

Perkasakan permainan anda dengan perisian pemacu HECATE , membolehkan anda menentukan fungsi butang tetikus, DPI, makro tetikus, kadar segar semula dan kesan pencahayaan RGB. Buat penyesuaian yang sempurna untuk tetikus anda, memudahkan kemenangan mudah dalam usaha permainan anda.

Download_Cover_Keyboards_PC_1

PUSAT PERMAINAN HECATE

Papan Kekunci Permainan

Mengendalikan tetapan permainan dengan mudah dengan perisian pemacu HECATE yang mantap. Sesuaikan kesan pencahayaan RGB dinamik, fungsi kekunci individu dan penyuntingan makro untuk papan kekunci anda dengan berkesan. Laluan anda kepada ketuanan permainan menjadi lebih lancar.

Download_Cover_Speaker_PC_1

PUSAT PERMAINAN HECATE

Pembesar Suara & Bar Bunyi

Sesuaikan pilihan bunyi sekeliling 7.1 anda, kelantangan kawalan dan frekuensi sampel, dan tetapkan kesan pencahayaan RGB dinamik melalui HECATE GAMING CENTRE. Kepersisan dipadankan dengan keperluan permainan yang pelbagai, memastikan pengalaman permainan yang tiada tandingannya.